čtvrtek, prosince 20, 2007


Kavkaz - září 2007



Tak se zdá, že tento "blog" používám jenom na Vánoce. Je to efektivní způsob, jak rozeslat přání a příliš nezatěžovat mailovou poštu:) Pokud se vám chce, přečtěte si letošní "vánoční" článek. Je hodně o mužích, ale nejen pro ně. Původně jsem si myslel, že ho budou číst čtenáři Katolického týdeníku v kázání 4. neděle adventní, ale nějaký zlý šotek se rozhodl ho celý přepsat a převést do podoby bezpohlavního uhlazeného textu, na volné motivy toho původního. Bohužel jméno autora nezměnil. Ach ta novinářská kultura. Nebo obecně mravní? No nic.

Hezké Vánoce, přece:) Nenechte si je ničím znechutit, ale nezapomínejte, že utrpení do života patří, a to, jestli se stane branou ke štěstí, či Štěstí, záleží na každém z nás.

3 Comments:

Anonymous Anonymní said...

Děkuji moc za krásné přání a ještě s literárním přídavkem, mimochodem trefným a zajímavým, přeju ať se máš celý rok tak růžově, jak jen ti to tvá barevná škála umožní:).

PS. Kolegyne z prace byly na Evangeliu a ten knez se jim zdal jako desnej sympatak, taxem si rikala, ze to vyridim:).

8:23 odp.  
Blogger Jan Hanák said...

Dík:)

8:51 dop.  
Anonymous Anal Plug said...

Thank you so much for your beautiful wishes and even with the addition of a literary, incidentally, pertinent and interesting, I wish to let you all year as rosy as only those that your color range allows :). Fox Tail Butt Plug

9:41 dop.  

Okomentovat

<< Home